Zoeken

MYSTIC ROSE

Mystic Rose

Vrouwelijk, mysterieus en een tikje sensueel. De krachtige geuren van roos en cacao zorgen voor de ultieme verleiding en nodigen je uit om een momentje voor jezelf te nemen.

Het verhaal

Versterk je innerlijke schoonheid en geef lichaam en geest een boost van zelfvertrouwen, door het gebruik van de luxe verzorgingsproducten uit de Mystic Rose collectie van Therme. De roos is een bekend symbool voor vrouwelijkheid: krachtig, mysterieus en een tikje sensueel. 

Laat je verleiden om tijd voor jezelf te nemen en te ontspannen met de heerlijke doucheproducten, huidverzorging en eau de parfum. Geniet van de rijke intense geur van roos, gecombineerd met warme tonen van zoete lychee en verleidelijke cacao. Door de longlasting fine fragrance verandert de badkamer in een luxe wellness en geniet je van een extra lange geurbeleving op de huid.

Intense roos

Intense roos

Rozen staan bekend om hun schoonheid, maar bieden veel meer dan dat. Rozen worden al eeuwenlang geliefd en gebruikt in parfums en huidverzorgingsproducten. De roos vormt één van de meest geliefde geurnoten voor vrouwenparfums. De delicate geur van rozen wordt kracht bijgezet door de warme krachtige tonen van cacao en worden afgewisseld met de sprankelende friszoete tonen van lychee.

Verleidelijke cacao

Verleidelijke cacao

Cacao is één en al verleiding. De rijke en intense geur van cacao heeft een ontspannen werking op de geest. Cacao zorgt voor de warme geur in de producten van Mystic Rose.

Zoete lychee

Zoete lychee

Lychee zorgt voor de zoete, exotische toon in de Mystic Rose producten. Deze vrucht heeft een frisse, sprankelende geur, die het effect van de bloemige roos versterkt en perfect aansluit bij de warme cacao.