Het verhaal van...

Therme
Wellness at Home

In de wervelstorm van ons dagelijks leven is tijd voor jezelf ontzettend waardevol. Door regelmatig te ontspannen zit je beter in je vel en kun je uitdagingen beter aan. Maak tijd voor rust en reflectie en geniet zo nog meer van de wereld om je heen.

Bij THERME helpen we je bij het creëren van waardevolle rustmomenten in je eigen huis. Onze missie is iedereen met een modern actief leven te begeleiden in hun zoektocht naar peace of mind: het symbool voor meer balans in je leven. Peace of mind is een staat van harmonie met jezelf en de wereld waarin je je begeeft. In plaats van steeds te rennen en te vliegen, kies je vaker voor stilstaan. Deze vorm van innerlijke rust is de basis voor een fijn en gelukkig leven.

Peace of mind

Maar hoe bereik je zo’n gevoel van peace of mind? Dit doe je door ontspanning onderdeel te maken van je vaste routine. Door tijd voor jezelf in te bouwen. Door regelmatig te unpluggen en letterlijk even offline te gaan. Hoe je die tijd inricht is vervolgens aan jezelf. Neem een warme douche, doe een thuismeditatie of geniet van een rustgevende handmassage. De Wellness at Home-producten van THERME zijn gemaakt voor deze momenten van ontspanning. Wij laten je thuis genieten van persoonlijke wellnessmomenten, rijke geurbelevingen en betaalbare luxe. Onze collecties dragen bij aan het vinden én vasthouden van jouw innerlijke balans. Op een toegankelijke manier die past bij jou en jouw leven.

Ontdek onze producten

 

De kracht van geur

In onze zoektocht naar peace of mind leerden we dat geur een belangrijke rol speelt bij het vinden van balans. Geur heeft het vermogen om aangename gevoelens op te roepen. Om ons te verbinden met alle elementen in het leven. Zoals de natuur, ons voedsel, onze huizen en de wereld om ons heen. Omdat iedereen geur anders ervaart hebben we een uitgebreid assortiment met geurcollecties. Zo dragen onze producten bij aan een intens en langdurig gevoel van ontspanning – een wellnessbeleving die voor iedereen heel persoonlijk is.

Bekijk onze geurcollecties

Guilt-free genieten

In balans met jezelf én de wereld om je heen. Bij THERME zijn we ons bewust van onze rol in guilt-free genieten. Om die reden streven we constant naar duurzame verbeteringen die een positief effect hebben op mens en milieu. Als Nederlands bedrijf produceren we onze collecties daarom grotendeels in Nederland. Onze verpakkingen zijn van gerecycled plastic en/of recyclebare materialen zoals metaal, papier of glas. En onze collecties zijn natuurlijk dierproefvrij en grotendeels vegan. Al deze keuzes dragen bij aan een ultiem moment van ontspanning en jouw gevoel van peace of mind.

Trotse partner van Pink Ribbon

Sinds 1 september 2023 zijn wij trotse partner van Pink Ribbon. Wij zijn een wellnessmerk voor vrouwen. Helaas is de harde waarheid dat 1 op de 7 vrouwen met borstkanker te maken krijgt. Pink Ribbon financiert projecten en onderzoeken op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. Pink Ribbon is onderdeel van KWF. Voor ons als vrouwenmerk voelt het als vanzelfsprekend om bij te dragen aan onderzoeken die van levensbelang kunnen zijn voor onze doelgroep. Daarom dragen we als partner financieel bij aan het doel van Pink Ribbon.