Winactie | Therme" />

Winactie

Beste ondernemer, Ter ondersteuning aan de introductie van Cleopatra’s Secrets bieden wij alle ondernemers de mogelijkheid om zelf een promotionele actie in te richten om meer bekendheid te genereren voor deze inspirerende, Egyptische wereldkuur.   Hiervoor is een heerlijk THERME– Cleopatra’s Secrets wellnesspakket samengesteld

Win-actie 

Stap 1:

Plaats de THERME Cleopatra's Secrets Win-actie afbeeldingen op jullie Facebook en-/ of Instagrampagina óf verstuur het in de e-mailnieuwsbrief.

Download deze afbeelding

Stap 2:

Plaats bij het bericht bijvoorbeeld onderstaande tekst:

Therme Cleopatra's Secrets; luxe verzorging voor élke dag! Wil jij kans maken op dit heerlijke Wellnesspakket? Laat hieronder weten wie jij wilt laten stralen en wie weet maakt zij kans op dit verwenpakket met de nieuwste wereldkuur van Therme: Cleopatra's Secrets. 

Stap 3:

Selecteer uit de inzendingen één winnaar en overhandig of verstuur het pakket. Plaats de naam van de winnaar en eventueel een foto van de winnaar op de Facebook en-/of Instagrampagina.

 

Actievoorwaarden

1) algemeen
Deze voorwaarden zijn van toepassing op de Therme actie, die wordt georganiseerd door Remark Groep, gevestigd aan de Industrieweg 24, 7949 AK te Rogat.

Door deelname aan deze actie verklaart de deelnemer zich automatisch akkoord met deze voorwaarden (Actievoorwaarden).

Deelnemers zijn zelfstandige drogisterijen (ondernemers) die de door Therme  gefaciliteerde actie uitvoeren.

2) actiemechanisme
Therme  stelt een kadopakket ter beschikking aan de ondernemer, zolang de voorraad strekt. Therme  behoudt zich het recht voor om deelname te weigeren.

De ondernemer organiseert zelf een wedstrijd  via bijvoorbeeld Facebook, e-mail of een advertentie. Daarbij kan de ondernemer gebruik maken van ondersteunde beelden en teksten die Therme  ter beschikking stelt.
Middels deze wedstrijd maken klanten/ consumenten kans op het Therme  kadopakket.

3) aansprakelijkheid
De ondernemer is zelf verantwoordelijk voor het uitvoeren van deze actie. Therme  heeft slechts een faciliterende rol door het beschikking stellen van beeldmateriaal en teksten.

De ondernemer is zelf volledig aansprakelijk voor de organisatie en uitvoering van deze actie.
Remark Groep is niet aansprakelijk voor enige schade die (direct en/of indirect) op enige wijze verband houdt met de Actie.

Facebook is op geen enkele wijze bij de organisatie of uitvoering van deze Actie betrokken. De Actie wordt ook niet door Facebook gesponsord of anderszins door Facebook ondersteund. De Deelnemers ontslaan Facebook van iedere aansprakelijkheid in verband met deze Actie.

Gouden shimmer

Gouden shimmer

De Golden Shimmer zorgt in de rinse off producten voor een extra rijke douchebeleving en een luxe wellness gevoel. In de Shimmer Oil en de Shimmer Body Butter zorgt het tevens voor een subtiele glans voor het lichaam. 

Honing

Honing

In het Oude Egypte werd honing vergoddelijkt. Het was voedsel van de goden of de levend geworden tranen van de zonnegod Ra. Honing en bijenwas werd gebruikt als medicijn, bewaarstof, cosmeticum, zoetstof, offer voor de goden enz. Cleopatra voegde honing toe aan haar melkbaden. Honing bevat veel vitamines. Één van de grote beautyvoordelen van honing is dat het helpt om de vochttoevoer van de huid te regelen.

Aloë Vera

Aloë Vera

De oude Egyptenaren noemden aloë vera ook wel de plant van onsterfelijkheid. Het sap kan snel en diep de huid indringen en verjongt de huid en gaat rimpels tegen. Als gevolg hiervan ziet de huid er frisser uit. De enzymen van het sap zijn in staat om dode huidcellen los te maken waardoor de huid meer ruimte heeft om te ademen. De natuurlijke zuurgraad van de huid wordt ondersteund, de huid wordt elastisch en gezond gehouden en de huidherstellende eigenschappen worden ondersteund. 

Argan Olie

Argan Olie

Het gebruik van arganolie is begonnen sinds het Oude Egypte en werd daarna overgenomen door de Marokkaanse cultuur. Arganolie wordt wel eens het vloeibare goud genoemd. Het verstevigt en herstelt de huid en doet op die manier de vitale celfuncties herleven en neutraliseert de vrije radicalen. Arganolie geeft je een mooie, evenwichtige, ontspannen huid. 

Deel deze pagina via mail

* Deze velden zijn nodig voor de juiste verwerking van het formulier.