Winactie | Therme" />
Zoeken

Winactie

Beste ondernemer, Ter ondersteuning aan de introductie van Finn Sauna bieden wij alle ondernemers de mogelijkheid om zelf een promotionele actie in te richten om meer bekendheid te genereren voor deze rustgevende, Finse wereldkuur. Hiervoor is een heerlijk THERME Finn Sauna wellnesspakket samengesteld.

Win-actie 

Stap 1:

Plaats de THERME Finn Sauna Win-actie afbeeldingen op jullie Facebook en-/ of Instagrampagina óf verstuur het in de e-mailnieuwsbrief.

Download deze afbeelding

Stap 2:

Plaats bij het bericht bijvoorbeeld onderstaande tekst:

Therme Finn Sauna; luxe verzorging voor élke dag! Wil jij kans maken op dit heerlijke Wellnesspakket? Laat hieronder weten wie jij een wellness moment gunt en wie weet maakt zij kans op dit verwenpakket met de nieuwste wereldkuur van Therme: Finn Sauna. 

Stap 3:

Selecteer uit de inzendingen één winnaar en overhandig of verstuur het pakket. Plaats de naam van de winnaar en eventueel een foto van de winnaar op de Facebook en-/of Instagrampagina.

 

Actievoorwaarden

1) algemeen
Deze voorwaarden zijn van toepassing op de Therme actie, die wordt georganiseerd door Remark Groep, gevestigd aan de Industrieweg 24, 7949 AK te Rogat.

Door deelname aan deze actie verklaart de deelnemer zich automatisch akkoord met deze voorwaarden (Actievoorwaarden).

Deelnemers zijn zelfstandige drogisterijen (ondernemers) die de door Therme  gefaciliteerde actie uitvoeren.

2) actiemechanisme
Therme  stelt een kadopakket ter beschikking aan de ondernemer, zolang de voorraad strekt. Therme  behoudt zich het recht voor om deelname te weigeren.

De ondernemer organiseert zelf een wedstrijd  via bijvoorbeeld Facebook, e-mail of een advertentie. Daarbij kan de ondernemer gebruik maken van ondersteunde beelden en teksten die Therme  ter beschikking stelt.
Middels deze wedstrijd maken klanten/ consumenten kans op het Therme  kadopakket.

3) aansprakelijkheid
De ondernemer is zelf verantwoordelijk voor het uitvoeren van deze actie. Therme  heeft slechts een faciliterende rol door het beschikking stellen van beeldmateriaal en teksten.

De ondernemer is zelf volledig aansprakelijk voor de organisatie en uitvoering van deze actie.
Remark Groep is niet aansprakelijk voor enige schade die (direct en/of indirect) op enige wijze verband houdt met de Actie.

Facebook is op geen enkele wijze bij de organisatie of uitvoering van deze Actie betrokken. De Actie wordt ook niet door Facebook gesponsord of anderszins door Facebook ondersteund. De Deelnemers ontslaan Facebook van iedere aansprakelijkheid in verband met deze Actie.

Deel deze pagina via mail

* Deze velden zijn nodig voor de juiste verwerking van het formulier.