Win elke week een Therme Saigon Pink Lotus pakket

Sereniteit, vitaliteit en puurheid. Deze drie kenmerken vormen de basis voor de wereldkuur Saigon Pink Lotus. De wereldkuur, bestaande uit  heerlijke producten en hun bijzondere geuren, laten je helemaal tot jezelf komen.

Doe je ogen dicht en droom weg naar Vietnam met de Saigon Pink Lotus wereldkuur.

Wil jij de beleving van Saigon Pink Lotus creëren in jouw eigen badkamer? Doe nu mee door het formulier hieronder in te vullen en maak kans op een heerlijk Therme Saigon Pink Lotus pakket. 

 

Win elke week een Therme Saigon Pink Lotus pakket

Doe mee en win!

Door welk land is de Saigon Pink Lotus wereldkuur geïnspireerd? *

* Deze velden zijn nodig voor de juiste verwerking van het formulier.

Therme neemt je mee op reis naar magisch Vietnam.

De wereldkuur Therme Saigon Pink Lotus is  geïnspireerd door het adembenemend mooie Vietnam. Het land dat voornamelijk bekend staat om een grote geschiedenis, prachtige authentieke dorpjes, mooie stranden en indrukwekkende natuur. Geloof en tradities spelen in Vietnam een ontzettend belangrijke rol in het dagelijkse leven, zo’n 85% van de bevolking behoort tot het boeddhisme. Dit is de reden dat er vele boeddhistische beelden en tempels te vinden zijn. Naast boeddhistische tempels, heeft Vietnam ook zenkloosters. Dit zijn kloosters die gericht zijn op concentratie-meditatie en het vinden van innerlijke rust. Zen legt de nadruk op meditatie als middel tot verlichting.

De roze lotus is de goddelijke lotus van boeddha, het staat voor innerlijke groei. De wortels geven het begin van leven aan, wanneer je nog onbewust bent. De steel staat symbool voor het levenspad welke leidt naar de bloem, het daadwerkelijke bewustzijn. De roze lotus geeft aan dat je het bewustzijn hebt gevonden.

Sereniteit, vitaliteit en puurheid. Deze drie kenmerken vormen de basis voor de wereldkuur Saigon Pink Lotus. De wereldkuur, bestaande uit heerlijke producten en hun bijzondere geuren, laten je helemaal tot jezelf komen.

Doe je ogen dicht en droom weg naar Vietnam met de Saigon Pink Lotus wereldkuur.

Deel deze pagina via mail

* Deze velden zijn nodig voor de juiste verwerking van het formulier.