Zoeken

ZEN BY NIGHT

Zen By Night

Laat de dag los voor een goede nachtrust. Ontspan en slaap zacht met Therme Zen by Night.

Het verhaal

Ongeveer de helft van alle mensen heeft weleens problemen met slapen. Door alle prikkels die gedurende de dag worden verzameld vinden velen het lastig om de slaap te vatten. Ontspanning is van groot belang voor een goede nachtrust. De producten van Therme Zen by Night, met warm omhullende geur, nodigt uit tot een rustgevend verzorgingsmoment en een fijn avondritueel. Hierdoor dragen ze bij aan de het beste wellness ritueel voor lichaam en geest: een goede nachtrust. Geniet van de warm omhullende geur van zoete avondbloemen gecombineerd met aromatische jasmijn en rustgevende lavendel.

Rustgevende werking van lavendel

Rustgevende werking van lavendel

Er is bijna geen plant die zo herkenbaar is door de geur als lavendel. De geur van de bloem staat bekend om zijn kalmerende en rustgevende werking. Sluit je ogen en geniet van de aromatische geur van dit mooie paarse, subtiele bloemetje in de Zen by Night producten.

Zoete geur van nachtbloeiers

Zoete geur van nachtbloeiers

De avond valt en de verleidelijke zoete geur van nachtbloeiers komt je tegemoet. Zie hoe de prachtige bloemen hun schoonheid presenteren bij het verschijnen van de maan. Ook de jasmijn, bekend als 'koningin van de nacht' verspreid vooral 's avonds en 's nachts de betovende geur van haar kleine witte of gele bloemetjes.