Zoeken

SAIGON PINK LOTUS

Therme Saigon Pink Lotus

De producten van THERME Saigon Pink Lotus hebben hun romantische en luxueuze geur te danken aan de aroma's van roze lotus, amber, vanille en sandelhout.

Sereniteit, vitaliteit en puurheid. Deze drie kenmerken vormen de basis voor de wereldkuur Saigon Pink Lotus. De wereldkuur, bestaande uit heerlijke producten en hun bijzondere geuren, laat je helemaal tot jezelf komen.

Doe je ogen dicht en droom weg naar Vietnam met de Saigon Pink Lotus wereldkuur.

Het verhaal

De producten van de THERME Saigon Pink Lotus Wereldkuur hebben hun romantische en luxueuze geur te danken aan de aroma's van roze lotus, amber, vanille en sandelhout. De amber- en lotusextracten zorgen voor een intensieve voeding van de huid met een zijdezachte huid als resultaat.

De wereldkuur THERME Saigon Pink Lotus is  geïnspireerd door het adembenemend mooie Vietnam. Het land dat voornamelijk bekend staat om een grote geschiedenis, prachtige authentieke dorpjes, mooie stranden en indrukwekkende natuur. Geloof en tradities spelen in Vietnam een ontzettend belangrijke rol in het dagelijkse leven, zo’n 85% van de bevolking behoort tot het boeddhisme. Dit is de reden dat er vele boeddhistische beelden en tempels te vinden zijn. Naast boeddhistische tempels, heeft Vietnam ook zenkloosters. Dit zijn kloosters die gericht zijn op concentratie-meditatie en het vinden van innerlijke rust. Zen legt de nadruk op meditatie als middel tot verlichting. 

Lotusextract

Lotusextract

De roze lotus is de goddelijke lotus van boeddha, het staat voor innerlijke groei. De wortels geven het begin van leven aan, wanneer je nog onbewust bent. De steel staat symbool voor het levenspad welke leidt naar de bloem, het daadwerkelijke bewustzijn. De roze lotus geeft aan dat je het bewustzijn hebt gevonden.

De lotusbloem vindt haar oorsprong in Azië. Hier groeien enorm veel verschillende soorten lotusbloemen. De heilige lotus of de Indische lotus is een waterplant en heeft roze bloemen. Deze lotusextracten zijn gebruikt voor de Wereldkuur Saigon Pink Lotus. Deze heerlijke lotusgeur laat je zintuigen prikkelen.

 

Amber

Amber

Amber is een fossiele hars die gewonnen wordt uit naaldbomen. Deze naaldbomen groeien hoofdzakelijk in het Baltische gebied, maar worden daarnaast ook gevonden in het Dominicaanse Republiek, Noord-Europa, de Verenigde Staten, Azië en Mexico. Amber zorgt voor een mooi glanzend effect op de huid. 

Deel deze pagina via mail

* Deze velden zijn nodig voor de juiste verwerking van het formulier.