Saigon Pink Lotus

De producten van Therme Saigon Pink Lotus hebben hun romantische en luxueuze geur te danken aan de aroma's van roze lotus, amber, vanille en sandelhout.

Saigon Pink Lotus
Het verhaal

Het verhaal

De roze lotus is de Goddelijke Lotus van Boeddha. In het boeddhisme staat deze heilige bloem symbool voor vitaliteit en puurheid. 

De producten van de Therme Saigon Pink Lotus Wereldkuur hebben hun romantische en luxueuze geur te danken aan de aroma's van roze lotus, amber, vanille en sandelhout. De amber- en lotusextracten zorgen voor een intensieve voeding van de huid met een zijdezachte huid als resultaat.

Lotusextract

Lotusextract

De lotusbloem vindt haar oorsprong in Azië. Hier groeien enorm veel verschillende soorten lotusbloemen. De heilige lotus of de Indische lotus is een waterplant en heeft roze bloemen. Deze lotusextracten zijn gebruikt voor de Wereldkuur Saigon Pink Lotus. Deze heerlijke lotusgeur laat je zintuigen prikkelen.

Amber

Amber

Amber is een fossiele hars die gewonnen wordt uit naaldbomen. Deze naaldbomen groeien hoofdzakelijk in het Baltische gebied, maar worden daarnaast ook gevonden in het Dominicaanse Republiek, Noord-Europa, de Verenigde Staten, Azië en Mexico. Amber zorgt voor een mooi glanzend effect op de huid. 

Deel deze pagina via mail

* Deze velden zijn nodig voor de juiste verwerking van het formulier.