MARRAKESH

Therme Marrakesh

THERME brengt de beautygeheimen van de Marokkaanse vrouwen naar Nederland. Verwen de huid met het vloeibare goud: Argan en Almond.

Het verhaal

In Marokko is Arganolie al eeuwen een veelgebruikte verzorgingsolie voor de huid. De Berbervrouwen die rondom de Argan boomgaarden wonen zijn trouwe gebruikers van deze olie die de huid verzorgt, beschermt en kalmeert. 

Naast de Arganolie wordt er in Marokko veel gebruik gemaakt van Amandelolie. Deze milde olie met nootachtige geur wordt is niet vet op de huid en voedt ook de droge huid. THERME brengt de beautygeheimen van de Marokkaanse vrouwen naar Nederland. Verwen je huid met het vloeibare goud Argan en Almond van THERME Marrakesh en ervaar de zachte geur van amandelbloesem. Ideaal voor de droge huid.

Amandelolie

Amandelolie

Amandelolie wordt veel verwerkt in huidverzorgingsproducten. Het voedt de huid en werkt goed tegen droge plekjes en huidirritaties.

Arganolie

Arganolie

Arganolie vindt haar oorsprong in Marokko, het wordt dan ook wel het goud van Marokko genoemd.  Vrouwen in Marokko gebruiken al eeuwenlang arganolie voor hun haren en huid. Dit geheim is echter vrij lang bewaard gebleven, sinds enkele jaren zijn er steeds meer producten op de markt gekomen waar het ingrediënt arganolie in zit omdat het een echt wondermiddeltje schijnt te zijn. Het zorgt namelijk voor een mooie en gezonde huid, glanzende haren en mooie nagelriemen.

Deel deze pagina via mail

* Deze velden zijn nodig voor de juiste verwerking van het formulier.