Zoeken

IBIZA FLOW

Therme Ibiza Flow

Ontsnap aan de drukte van het dagelijkse leven en laat je meevoeren naar de positieve energie van Ibiza. Laat je inspireren door de ontspannen sfeer van het bruisende Ibiza en beleef een moment van vrijheid en ontspanning met de Ibiza Flow producten van THERME. De Ibiza Flow producten van THERME doen je wegdromen naar het zonnige eiland in de Middellandse Zee. Geniet van de rijke bloemengeur van jasmijn en violet met zachte oriëntaalse tonen van witte musk en sandelhout. Ervaar zelf de flow van Ibiza en geniet van een moment van intense ontspanning voor lichaam en geest!

Ervaar Ibiza Flow

Geniet van de bloemige geur van jasmijn en violet en de zachte oriëntaalse tonen van witte musk en sandelhout. Jasmijn is een geur die ontspannend en rustgevend werkt en violet brengt vreugde. Musk brengt de warmte en energie en sandelhout is een romig en zacht ingrediënt dat voor positiviteit staat. Deze geur doet je Ibiza ervaren. Dat is THERME Ibiza Flow, ontspanning, energie en kracht voor lichaam en geest.

De geur & ingrediënten 

De Wereldkuur Ibiza Flow laat je genieten van de rijke bloemengeur van jasmijn en violet en de zachte oriëntaalse tonen van witte musk en sandelhout. Een combinatie van geur die een positieve invloed hebben op lichaam en geest. 

Geef jouw lichaam en geest de positieve energie van Ibiza!

 

 

Jasmijn & violet

Jasmijn & violet

Jasmijn heeft een unieke intense aroma die staat voor zelfvertrouwen, rust en ontspanning. Violet is een bloemige geur die staat voor vreugde. Deze combinatie zorgt voor een rijke bloemige geur.

Sandelhout

Sandelhout

Sandelhout is een zachte, houtachtige geur die je zelfvertrouwen een boost geeft en positieve energie brengt.

Deel deze pagina via mail

* Deze velden zijn nodig voor de juiste verwerking van het formulier.