Zoeken

HAMMAM

Therme Hammam

Een Hammam is een Oosterse badruimte met stoom en mysterieus geurende oliën, een eeuwenoud traditioneel reinigingsritueel voor zowel lichaam als geest. Ontspan, kom tot rust en geniet van een Oosters wellnessmoment in je eigen badkamer. 

Het verhaal

Een Hammam is een Oosterse badruimte met stoom en mysterieus geurende oliën, baden is hier tot ware kunst verheven en bestaat uit een eeuwenoud traditioneel reinigingsritueel voor zowel lichaam als geest.

THERME vertaalt deze Oosterse ervaring in intensief reinigende en optimaal verzorgende producten. De THERME Hammam-producten zijn fris en zoet en bevatten Cederhout, pure Olijfolie en Oosterse kruiden.

Olijfolie

Olijfolie

Olijfolie wordt gewonnen uit olijven die groeien rond de Middellandse Zee, in Australië en in Californië. Olijfolie kan je gebruiken om in te bakken of door een salade, maar je kunt het ook gebruiken in beautyproducten, of in haarproducten. Om je droge huid goed te verzorgen kan je olijfolie gebruiken.

Oosterse kruiden

Oosterse kruiden

De wereldkuur Hammam is geïnspireerd door deze oosterse rituelen en geuren. In de badhuizen worden vele heerlijk geurende aroma’s gebruikt, waarbij oosterse kruiden niet kunnen ontbreken. Deze zorgen voor een heerlijke geurbeleving.

Deel deze pagina via mail

* Deze velden zijn nodig voor de juiste verwerking van het formulier.