Zoeken

FINN SAUNA

Therme Finn Sauna
Droom weg naar het land van de duizend meren, de ongerepte natuur en de frisse zuivere lucht. Laat je verwennen door de rustgevende sfeer van het fascinerende Finland en beleef een moment van vrijheid en ontspanning met de Finn Sauna producten van THERME. De Finn Sauna producten van THERME, verrijkt met Anti-Pollution, laten je wegdromen naar de ongerepte natuur van Scandinavië. Geniet van de frisse natuurlijke geur van eucalyptus en menthol. Ervaar zelf de rustgevende kracht van Finland en geniet van een wellness moment voor lichaam en geest!

Ervaar Finn Sauna

In de producten van de THERME Finn Sauna Wereldkuur staat Anti-Pollution centraal. Daarnaast zijn de producten verrijkt met eucalyptus olie en menthol.

Eucalyptus en menthol zorgen voor de vertrouwde en verfrissende geur van een wellness beleving. Het speciaal toegevoegde Anti-Pollution ingrediënt werkt als een tweede huid. Het laat de huid ademen, maar beschermt de huid daarnaast tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals uv-straling en luchtvervuiling. Deze unieke combinatie van Anti-Pollution en de verfrissende kracht van eucalyptus en menthol, voeren je mee naar het fascinerende en zuivere Finland. Dat is Finn Sauna, bescherming, ontspanning en verkoeling voor lichaam en geest.

Geef jouw lichaam en geest de verfrissing en rust van Finland!

Eucalyptus

Eucalyptus

Eucalyptus olie is afkomstig uit de eucalyptus bladeren van de Eucalyptusboom. Deze olie heeft een zuiverende, frisse geur.

Eucalyptus staat bekend om haar aromatische geur en haar geneeskracht. Ze ondersteunt de zuurstofvoorziening van de cellen, waardoor het concentratievermogen verhoogd wordt en de creativiteit gestimuleerd wordt. Daarnaast verwijdt eucalyptus de luchtwegen, ideaal bij een (beginnende) verkoudheid of griep.

Menthol

Menthol

Menthol worden verkregen door traditionele waterdamp destillatie van de gedroogde bladeren en bloeitoppen. Menthol heeft een herkenbare, frisse en zuivere geur.

Menthol draagt bij aan een goede balans tussen lichaam en geest. Daarnaast staat menthol bekend om haar verkoelende en reinigende werking op de huid.

Deel deze pagina via mail

* Deze velden zijn nodig voor de juiste verwerking van het formulier.