FINN SAUNA

Etherische aroma’s als Eucalyptus, Menthol, Dennen en Lavendel, vitaliseren en verkwikken lichaam en geest. Met de producten van de Therme Finn Sauna kan iedereen thuis de positieve eigenschappen van het Finse saunaritueel ervaren!

Finn Sauna
Ervaar het Finse Saunaritueel

Ervaar het Finse Saunaritueel

Een avondje ontspannen in de sauna is een weldadig wellness! Etherische aroma’s als Eucalyptus, Menthol, Dennen en Lavendel, vitaliseren en verkwikken lichaam en geest. Deze mix van etherische oliën helpt ook perfect bij verkoudheid, is lekker na het sporten of intens verfrissend tijdens de warme zomermaanden. 

Met de producten van de Therme Finn Sauna Wereldkuur kan iedereen thuis de positieve eigenschappen van het Finse saunaritueel ervaren!

Eucalyptus

Eucalyptus

Het is algemeen bekend dat Eucalyptus bij verkoudheid kan zorgen voor een vrijer gevoel in je hoofd. Maar wist je ook dat de geur van Eucalyptus ervoor zorgt dat je je beter kunt concentreren? Eucalyptus ondersteunt daarnaast de zuurstofvoorziening van je cellen en het zorgt ervoor dat je creatiever gaat denken. Eucalyptus

Rozemarijn

Rozemarijn

Rozemarijn is een kruid die heerlijk ruikt en haar oorsprong vindt in het Middellandse Zeegebied. Rozemarijn werd al vanuit de oudheid door de Romeinen en Grieken gebruikt omdat het veel voordelen voor de huid biedt. Rozemarijn hydrateert de huid en gaat droogheid tegen.

Deel deze pagina via mail

* Deze velden zijn nodig voor de juiste verwerking van het formulier.