DUTCH GLORY

Dutch Glory

De THERME Dutch Glory huidverzorgingsproducten zijn ultiem verzorgende, reinigende en hydraterende verzorgingsproducten die de huid. De verzorgingsproducten uit deze typisch Hollandse lijn van Therme hebben een heerlijke bloemige geurbeleving.

Nederland

Nederland, het land met uitgestrekte weilanden, prachtige wolkpartijen met eigenwijze gewoontes die Nederland "Typisch Nederland" maken. Tulplandschappen, molens, melk, kaas, fietsen, klompen en vooral bloemgeuren. THERME heeft een typisch Hollandse huidverzorgingslijn ontwikkeld, namelijk Dutch Glory. Geniet van typisch Hollandse en ultiem verzorgende verzorgingsproducten die je huid voeden én parfumeren met een zachte en fris bloemige geurbeleving.

Tulpenextract

Tulpenextract

Tulpen komen voor oorsprong uit, hoe kan het ook anders, ons eigen Nederland! De tulpenextracten die zijn toegevoegd aan de Dutch Glory zorgen voor een heerlijke geurbeleving.

Melk

Melk

Wist jij dat er mensen zijn die melkbaden nemen? Dit klinkt in eerste instantie gek, maar melk hydrateert en voedt de huid, daarnaast laat het de huid op een natuurlijke manier stralen.

Deel deze pagina via mail

* Deze velden zijn nodig voor de juiste verwerking van het formulier.