Zoeken

CANCÚN CACTUS

Therme Cancun Cactus

Een heerlijk friszoete geurbeleving van Mexicaanse bloemen en tropisch fruit. Het cactus- en Papayaextract hebben een voedende en verzorgende werking en maken de huid heerlijk zacht.

Het verhaal 

Mexico, het land tussen de vulkanen en de zee. Woestijnlandschappen in het noorden, jungles in het zuiden en bergketens die het land doorkruizen. Een land met meer dan vijftienduizend verschillende soorten bloemen en planten, waaronder vele cactussoorten.

Het geheim van de cactus is de cactusolie, een weldaad voor de huid. Het bevat een zeer hoge concentratie vitamine E en linolzuur, wat essentieel is voor de cel vernieuwing van de huid. Het hydrateert de huid en heeft een ontstekingsremmende werking. THERME heeft het beautygeheim van Mexico verwerkt in de wereldkuur Cancún Cactus. Het tropische assortiment verzorgingsproducten verrijkt met Cactus en Papaja hebben de heerlijke friszoute geurbeleving van bloemen en tropisch fruit.

Papaya

Papaya

De papaya die we in Nederland kennen komt vaak uit Midden-Amerika, Azië en Afrika en is oorspronkelijk de vrucht van een meloenboom, hierdoor wordt de papaya ook wel eens ‘boommeloen’ genoemd. De vrucht doet echt wonderen voor je huid, het gaat huidveroudering tegen, helpt schade van de zon te herstellen, het kalmeert je huid en verwijdert dode huidcellen. Dit komt door het enzym: papaïne, welke als eigenschap heeft dat het de huid exfoliërt. Hierdoor krijg je een glanzende en gezonde huid.

Cactusextract

Cactusextract

De cactus waaruit het extract wordt gewonnen, groeit in Mexico, Chili, Saoedi Arabië en in landen langs de Middellandse Zee. Cactusvijgolie zorgt voor een versteviging van de huid doordat zij de afbraak aan collageen tegengaat. Het zorgt voor meer elasticiteit in de huid en zorgt ervoor dat de doffe en slappe huid meer stevigheid krijgt.

Deel deze pagina via mail

* Deze velden zijn nodig voor de juiste verwerking van het formulier.