Zoeken

BULGARIAN ROSE

Therme Bulgarian Rose

De THERME Bulgarian Rose producten hebben een elegante rozengeur die alle zintuigen betovert en heeft zeer milde huidverzorgende eigenschappen.

Het verhaal

De Bulgaarse Roos is de bloem van de liefde met een ultiem verleidelijke geur en staat voor schoonheid, perfectie en zuiverheid. 

De THERME Bulgarian Rose producten hebben een elegante rozengeur die alle zintuigen betovert en heeft zeer milde huidverzorgende eigenschappen. De roos- en cranberryextracten hebben een intensief verzorgende en kalmerende werking op de (droge) huid.

Rozenolie

Rozenolie

Een roos heeft een heerlijk zoete geur en de oliën van de roos zijn ook nog eens goed voor je huid. De beste kwaliteit rozenolie komt uit Bulgarije en wordt hier op grote schaal geteeld. Rozenolie herstelt het natuurlijk vermogen van de huid, bijvoorbeeld wanneer de huid droog aan voelt. Het hydrateert en trekt goed in de huid. Daarnaast heeft rozenolie een kalmerend effect op de gevoelige huid.   

Cranberries

Cranberries

Cranberries zijn ontzettend gezond om te eten, omdat er enorm veel vitaminen in zitten. Ze zijn rijk aan vitamine B, C, E en K. Deze zorgen voor groei, herstel en een betere weerstand. Maar cranberries zijn ook erg positief voor je huid. Cranberries staan er ook om bekend om te helpen tegen het huidverouderingsproces, dit komt door de antioxidanten die ervoor zorgen dat het bloed wordt ontdaan van gifstoffen, hierdoor blijft de huid er langer jong uitzien.

Deel deze pagina via mail

* Deze velden zijn nodig voor de juiste verwerking van het formulier.