Zoeken

BALI FLOWER

Therme Bali Flower

Bali staat niet alleen bekend om haar adembenemende rijstvelden en haar prachtige mensen, maar ook vanwege haar bijzondere wellnessrituelen. De typisch Balinese massages bijvoorbeeld welke helpen tegen stress, vermoeidheid en slapeloosheid.

Natuurlijke bronnen

De ingrediënten in de producten van de THERME Bali Flower vinden een oorsprong in de natuurlijke bronnen van het eiland: bloemen, kruiden, rijst en oliën uit de Balinese binnenlanden, vormen een belangrijke basis in deze wereldkuur. De producten zijn oriëntaals met een vleugje Vanille, Orchidee en Jasmijn.

Rijstmelk

Rijstmelk

Rijstmelk heeft enorm veel bijzondere voordelen voor de huid, zo is rijstmelk kalmerend voor de huid, het geeft een mooie, stralende gloed en het zorgt voor een heerlijk zacht gevoel. Dat is nog niet alles, wist je dat Japanse vrouwen rijstmelk gebruiken om hun mooie lichte teint te behouden? Rijstmelk laat je huid namelijk iets oplichten en gaat pigmentvlekken tegen.

Orchidee

Orchidee

Orchideeën groeien in het wild, voornamelijk in de regenwouden in Zuidoost Azië, Indonesië, de Filippijnen en Australië. Deze bloemen kunnen tot wel 80 jaar oud worden, en dan zien ze er nog steeds mooi uit. Dat betekend veel goeds voor de huid. In de orchidee zitten namelijk stoffen die huidveroudering tegen gaan en het vochtgehalte in de huid herstellen.

Deel deze pagina via mail

* Deze velden zijn nodig voor de juiste verwerking van het formulier.