Zoeken

WERELDKUREN

In onze zoektocht naar het ultieme moment van ontspanning hebben we de hele wereld over gereisd. Op zoek naar eeuwenoude tradities, mooie spa- en wellness rituelen en bijzondere ingrediënten. Onze reis inspireerde ons de mooie verhalen en diverse ingrediënten door te vertalen naar onze producten. THERME combineert de rijke inspiratie van de natuur met de nieuwste wetenschappelijke inzichten op het gebied van huidverzorging. Ontdek jij ze met ons mee?

Eeuwenoude tradities

In onze zoektocht naar het ultieme moment van ontspanning hebben we de hele wereld over gereisd. Op zoek naar eeuwenoude tradities, mooie spa- en wellness rituelen en bijzondere ingrediënten. Onze reis inspireerde ons de mooie verhalen en diverse ingrediënten door te vertalen naar onze producten. THERME combineert de rijke inspiratie van de natuur met de nieuwste wetenschappelijke inzichten op het gebied van huidverzorging.

THERME heeft 14 Wereldkuren met allemaal een eigen assortiment en een unieke geurbeleving. De Wereldkuren nemen je mee op reis en laten je intens genieten van traditionele beautyculturen uit verschillende landen, in de vorm professionele kuurproducten voor een ultiem verwenmoment in je eigen badkamer. Laat de actieve ingrediënten hun werk doen. Ontspan en geniet!

Eeuwenoude tradities

Deel deze pagina via mail

* Deze velden zijn nodig voor de juiste verwerking van het formulier.