Zoeken

ONS VERHAAL

In onze zoektocht naar het ultieme moment van ontspanning hebben we de hele wereld over gereisd. Op zoek naar eeuwenoude tradities, mooie spa- en wellness rituelen en bijzondere ingrediënten. Onze reis inspireerde ons de mooie verhalen en diverse ingrediënten door te vertalen naar onze producten. THERME combineert de rijke inspiratie van de natuur met de nieuwste wetenschappelijke inzichten op het gebied van huidverzorging. Ontdek jij ze met ons mee?

De producten van THERME zijn te verdelen in twee categorieën: de Wereldkuren en de Anti-Transpirant. 

Ontdek onze wereldkuren

De Wereldkuren van THERME zijn geïnspireerd door eeuwenoude tradities, wellness rituelen en bijzondere ingrediënten vanuit de hele wereld. Onze Wereldkuren nemen je mee op reis en laten je intens genieten van traditionele spa- en wellnessculturen. Heerlijk geurende en verzorgende kuurproducten waarmee jij optimaal kunt genieten van het hier en nu.

Om een optimale wellness beleving thuis te kunnen ervaren adviseren wij om de producten uit de THERME Wereldkuren volgens het 3-stappenplan te gebruiken.

Therme & duurzaamheid

Dat plastic niet goed is voor het milieu weet iedereen. Therme heeft daarom een belangrijke eerste stap gezet richting een duurzaam alternatief voor wegwerpplastic: bioplastic tubes. Deze tubes zijn 100% recyclebaar en zijn gemaakt met behulp van suikerriet uit Brazilië. Het restafval dat overblijft bij de productie van suiker is gebruikt voor het produceren van ethanol. Dit is de brandstof waarmee onze bioplastic tubes zijn gemaakt. Je kunt de lege tubes gewoon bij het plastic afval gooien.

Ervaar onze Anti-Transpirant

THERME biedt diverse Anti-Transpirant producten, die voor elk tranpiratieprobleem een oplossing biedt.

Moment van ontspanning

THERME staat voor een moment van ontspanning. Je hebt een drukke dag gehad en ’s avonds verlang je naar een momentje rust. Met THERME creëer je in een handomdraai een gevoel van rust en ontspanning in je eigen badkamer.

THERME heeft 14 Wereldkuren met allemaal een eigen assortiment producten. De Wereldkuren nemen je mee op reis en laten je intens genieten van traditionele beautyculturen uit verschillende landen, in de vorm van zinnenprikkelende en professionele kuurproducten.

THERME Wereldkuren en Anti-Transpirant

De producten van THERME zijn te verdelen in twee categorieën: de Wereldkuren en de Anti-Transpirant

Lees onze inspiratie

Deel deze pagina via mail

* Deze velden zijn nodig voor de juiste verwerking van het formulier.