Zoeken

Zo beleef je het ontspannen “Ibiza-gevoel” bij jou thuis

Waar denk jij aan als je Ibiza hoort? Denk je aan de zon, het strand, de warmte, heerlijk geurende bloemen, de hippiesfeer of juist de gezellige feesten? Waar je ook aan denkt bij ‘Ibiza’, ontspanning en genieten staan centraal. Wil jij thuis ontspannen en genieten zoals op het magische Spaanse eiland? Lees dan deze 3 tips en ervaar Ibiza thuis op z’n puurst!

#1 Mañana, Mañana

Spanjaarden zijn enorm ontspannen. Je ergens druk om maken staat niet in hun woordenboek, het zijn levensgenieters. Een bekende uitspraak is dan ook “Mañana, mañana”, oftewel “Morgen, morgen”. Lukt iets vandaag niet? Dan doe je het gewoon morgen, geen stress! Wij Nederlanders zijn juist van zoveel mogelijk op één dag plannen en lopen onszelf daardoor regelmatig voorbij. Conclusie: meer als een Spanjaard denken: lukt het vandaag niet, dan morgen wel!

#2 Siësta

Niet alleen in Spanje (en dus ook op Ibiza), maar in meerdere landen rond de Middellandse Zee is het leven ingericht rond de ‘siësta’. Dat betekent geen Nederlandse lunchpauze van 30 minuten, maar vaak 3 uur lang rusten en ontspannen én natuurlijk genieten van een goede lunch. Het openbare leven ligt vaak stil tussen de middag en tijdens deze tijd gaan de Spanjaarden uitgebreid lunchen en genieten ze van een welverdiend middagdutje.

Wat blijkt? Een middagdutje doet ons goed! Een powernap van 20 minuten kan er al voor zorgen dat wij er weer fris tegenaan kunnen, we voelen ons minder vermoeid en mentaal beter. De tijd die we ‘verliezen’ door te slapen, winnen we terug in een verhoogde en verbeterde productiviteit. Kortom: reden genoeg om te kiezen voor die powernap!

#3 Douchen

Een warme douche helpt je spieren ontspannen. Spoel al je gedachtes en emoties weg tijdens een moment voor jezelf onder de douche. In de landen rond de Middellandse Zee, en ook in Spanje, douchen ze vrijwel iedere avond. Of voor het avondeten aan, om zo de werkdag af te sluiten en de avond fris te beginnen, of om ontspannen en fris in bed te stappen.

Optimaal genieten van het douchen? Kies dan voor een ontspannende en verfrissende geur die jij lekker vindt en verwen jezelf na het douchen met een voedende en hydraterende body crème.

Echt het pure Ibiza gevoel in huis halen? Probeer dan de nieuwe - Limited Edition - Therme Ibiza Flow. De rijke bloemengeur, verrijkt met magnesium en zeezout doet je Ibiza ervaren en voert je mee naar het bruisende en zonnig Spaanse eiland in de Middellandse Zee.

Deel deze pagina via mail

* Deze velden zijn nodig voor de juiste verwerking van het formulier.