Zoeken

Word nog gelukkiger met deze 3 tips uit Finland


Ook in 2019 staat Finland weer op nummer 1 van de ranglijst van de 156 meest gelukkige landen ter wereld, aldus het World Happiness Report. Finland wordt gevolgd door Denemarken, Noorwegen en IJsland en ons Nederland staat op plek 5. Tijdens dit onderzoek wordt er gekeken naar o.a. de vrijheid, de eerlijkheid, de welvaart, de gezondheid en de vrijgevigheid van het volk. Ontdek nu waarom de Finnen zo blij zijn en doe er zelf je voordeel mee!

#1 Sauna maakt gelukkig

De sauna zit ingebakken in de Finse cultuur. Als Finnen een langere tijd niet naar de sauna gaan, dan voelen zij zich incompleet. Het is onderdeel van hun leefgewoonte, het maakt ze gelukkig. In een sauna kun je even helemaal ontspannen en de dag de dag laten.

Wil jij ook dat blije Finse gevoel ervaren? Gun jezelf dan ook regelmatig dat moment van rust en ga naar de sauna. Naakt niets voor jou? Er zijn ook vele badkledingdagen in de meeste sauna’s in Nederland. En kies anders voor de sauna ervaring bij jou thuis met de Wereldkuur producten van Finn Sauna.

#2 Groen geeft rust

Als je aan Finland denkt, denk je aan het land van de duizenden meren en uitgestrekte bossen. Groen is het hart van Finnen en ze voelen zich dan ook tot rust komen in de natuur. Ontspan door het geritsel van de bladeren en de geur van de natuur. De natuur biedt rust en bescherming.

Ga er dus regelmatig op uit, de natuur in. Kies voor een ontspannende boswandeling: heerlijke verkoeling in de zomer en knus en sfeervol in de herfst. De frisse lucht is goed voor lichaam en geest en draagt bij aan nieuwe energie en creativiteit.

#3 Kies voor ruimte, rust & tijd

Wij leven gehaast en plannen het liefst de hele week vooruit. Die planning kan ons rust geven, maar ook veel onrust, omdat de planning nooit loopt zoals deze gepland is. Rustige momenten zijn zeldzaam en wij worden nou juist gelukkig van die zeldzame rustige momenten.

Zorg dus dat je net als de Finnen deze zeldzame momenten pakt. Maak ruimte in je drukke leven en kies voor rust, ruimte en tijd. Ruimte om te ademen, tijd om te dromen en rust om te ontspannen.

Deel deze pagina via mail

* Deze velden zijn nodig voor de juiste verwerking van het formulier.