Zoeken

De werking van Body Butter voor jouw huid

Bali Flower Body Butter Therme

Body butter

Een body butter is een heerlijk verwenproduct om bijvoorbeeld na het douchen op te smeren waardoor je huid heerlijk zacht aanvoelt en ook nog eens heerlijk ruikt. Je kan er je huid dus lekker mee verwennen.

Wat doet een body butter nou eigenlijk voor je huid? Naast dat het gewoon heerlijk ruikt en lekker smeert?

Een body butter wordt meestal gebruikt om een (droge) huid te voeden en intensief te hydrateren. Het zorgt ervoor dat je huid soepel en elastisch blijft. De verzorgende én vocht inbrengende ingrediënten in body butter voorkomen dat je huid droog aan gaat voelen. Je krijgt er dus een lekker zacht huidje van.

Wat is dan het verschil tussen een body butter en een body lotion?

Een body butter is qua structuur dikker en voedt de huid dieper dan een body lotion. Een body lotion trekt sneller in de huid en geeft je een luchtig gevoel. Een Body butter voelt iets vetter aan, dit komt doordat het dieper in je huid trekt dan een lotion en daarom intensiever verzorgd en hydrateert.

Good to know:

Body butter kan je goed gebruiken als after sun of als verzorging  bij een lichte verbranding door de zon. Dankzij de vocht inbrengende werking voedt de body butter je huid intensief, daarnaast houdt het je huid soepel en elastisch, dus ook na het zonnen!

Alle THERME body butters zijn verrijkt met unieke, hydraterende ingrediënten. Elke THERME wereldkuur bevat een heerlijk geurende body butter, bekijk het overzicht hier.

 

Deel deze pagina via mail

* Deze velden zijn nodig voor de juiste verwerking van het formulier.