Zoeken

Tips om je moeder te verwennen

Wie is de persoon die altijd voor je klaarstaat? Die weet waar jij je sporttas hebt gelaten en die je heeft getroost toen je de eerste keer liefdesverdriet had? Degene die altijd zorgt dat er ‘s avonds eten op tafel staat? Precies: dat is je moeder. Vaak beschouwen we haar als vanzelfsprekend, dus vergeet niet om je moeder af en toe eens lekker in het zonnetje te zetten. Velen van ons kunnen hun moeder nu niet zomaar bezoeken. Laat je moeder weten dat je aan haar denkt, op Moederdag of op een willekeurige andere dag. Wij geven je vier tips om je moeder te verwennen.

Tip 1: maak een fotoalbum voor haar

Maak een fotoalbum met al jullie favoriete foto’s. Dit kunnen foto’s van nu zijn, maar ook uit je kindertijd. Zet er bijvoorbeeld vakantiefoto’s in van jullie gezin, maar ook van jou als baby. Het is leuk om iedereen die belangrijk is voor je moeder - zoals haar ouders - een plekje te geven in het fotoalbum. Een echt fotoalbum is toch leuker om te bekijken dan wanneer je foto’s kijkt op een telefoon of tablet. Het is heel eenvoudig om online een fotoalbum te maken en het dan te laten afdrukken. Laat het als verrassing bij je moeder thuis bezorgen! Of kies ervoor om de foto’s te laten afdrukken en plak ze zelf in een album. Pak het daarna mooi in, hang het in een tasje aan de voordeur van je moeder en bel aan. Wedden dat je haar verrast?

Tip 2: verwen je moeder met een luxe giftset

Laat je moeder genieten van een ontspannend badritueel, met de luxe giftsets van Therme. Het verwende gevoel begint al bij de cadeaudoos: deze ziet er zo luxueus uit, dat je hem niet eens hoeft in te pakken. In de cadeaudozen zitten heerlijk verzorgende producten, zoals een Shower Satin, Scented Candle of Foaming Shower Gel. Kies uit verschillende formaten giftsets uit de geurlijnen Saigon Pink Lotus, Zen White Lotus en Hammam. Ze zijn zowel online (bij Etos en Kruidvat) als in de winkels te koop. Laat een giftset bij je moeder bezorgen of koop er zelf één in de winkel en bezorg hem bij haar in de tuin.

Tip 3: kook je moeders favoriete maaltijd

Is je moeder degene die altijd voor het eten zorgt? Neem dan deze taak eens van haar over. Kook de favoriete maaltijd van je moeder en breng deze bij haar thuis. Zorg ervoor dat er een lekker drankje bij zit en natuurlijk ook kaarsen, voor de sfeer. Maak deze verrassing helemaal af door een kaart met een lieve boodschap bij de maaltijd te doen.

Tip 4: een cadeautje van de kleinkinderen

Omdat je moeder haar kleinkinderen tijdelijk niet kan zien, is het leuk om hen ook te betrekken bij het cadeautje. Als ze nog klein zijn kun je een handafdruk maken in gips of met verf op papier. Zijn ze iets groter, dan kunnen jullie samen iets knutselen of iets lekkers bakken. Maak bijvoorbeeld een appeltaart of brownies en zet deze samen met een vrolijk boeket lentebloemen bij je moeder in de tuin. Wonen jullie ver bij elkaar weg? Neem dan een video op en stuur deze via Whatsapp of e-mail. Of verstuur het knutselwerkje via de post.

Deel deze pagina via mail

* Deze velden zijn nodig voor de juiste verwerking van het formulier.