Review THERME Anti-Transpirant Behandelspray

Review THERME Anti-Transpirant Behandelspray

Doei natte oksels en bye stinkende voeten: met deze anti-transpirant maak je je dagenlang geen zorgen meer over zweet.

Laten we het heel even hebben over zweten en alle ongemakken die daarbij kunnen komen kijken. Het is iets wat we allemaal doen, maar waar we het veel te weinig over hebben. Ik heb zelf altijd op de meest ongelukkige momenten last gehad van natte plekken onder m’n oksels. Zoals tijdens een presentatie op werk of een avond dansen op een feestje. Iedere keer betrapte ik mezelf erop dat ik me steeds vaker bezig hield met of ik nog wel lekker rook en of niemand de natte plekken in mijn kleding zou zien. Helemaal niet relaxed en vooral heel erg zonde van die belangrijke en leuke momenten.

Geen zorgen, want ik heb na jaren zoeken eindelijk de oplossing gevonden voor dat probleem. Me door de dag heen zorgen maken over wat er onder mijn oksels gebeurt, is eindelijk verleden tijd. Wat het nóg beter maakt:, mijn nieuwe favoriete product kun je ook tegen zweetvoeten gebruiken.

Geen zweet, geen stress

Dé oplossing voor mijn allergrootste onzekerheid is de THERME Anti-Transpirant Behandelspray. Waar andere deo’s en sticks bij mij binnen no-time al niet meer werkten en al snel vieze geurtjes en zweet door lieten, gaat deze spray tot wel vijf dagen mee. Ja, dat hoor je goed: mijn oksels én mijn voeten blijven tussen de drie en vijf dagen zweetvrij. En daar hoef ik het maar één keer voor op te sprayen!

Dat heb ik natuurlijk in allerlei situaties getest, want een goede anti-transpirant moet zelfs de warmste stranddag en de meest extreme workout overleven. Nou, ik kan je vertellen dat na m’n zware hardloopsessie echt alles bezweet was, behalve m’n oksels en m’n voeten. Maar ook na een drukke dag op kantoor hoefde ik me geen zorgen te maken over hoe ik rook als een collega aan m’n bureau een praatje kwam maken.

THERME Review 5 dagen behandelspray

Doei vieze luchtjes

Waarom het zo goed werkt? De THERME Anti-Transpirant Behandelspray vormt een beschermlaagje in het zweetkanaal. Door het ingrediënt aluminium chloorhydraat heeft het een dubbele werking, namelijk dat het ervoor zorgt dat de bacteriën die de zweetgeur veroorzaken elimineert én dat de afscheiding van vocht geremd wordt. Daarna zorgt je lichaam er zelf voor dat het na drie tot vijf dagen wordt afgedreven, samen met het afstoten van je dode huidcellen.

Naast dat ik zelf heel erg blij word van dit product, worden ook het milieu én mijn huid er heel happy van. De behandelspray is namelijk vegan, dermatologisch goedgekeurd en bevat 0% parfum.

THERME Review 5 dagen behandelspray

Spray the sweat away

Het gebruik is heel simpel. Je begint met goed te schudden en sprayt ‘s avonds voordat je gaat slapen 3 tot 4 spraytjes op een droge en schone huid. Laat het daarna goed drogen. Zo kan het terwijl je slaapt goed inwerken. De volgende ochtend hoef je niets meer te doen, behalve je normale doucheroutine te volgen. De volgende drie tot vijf dagen kun je zonder zorgen (en zonder zweet) van je dag genieten. Ik ben fan en het kan bijna niet anders dat jij dat binnenkort ook bent!

Wil jij van je onzekerheid af?

Shop de Anti-transpirant Behandelspray nu bij Etos