Zoeken

Natte oksels? Nare zweetlucht? Zo los je het op!

Ken jij het verschil tussen anti-transpirant en deodorant? Welke variant gebruik jij om je de hele dag fris én beschermt te voelen? Beiden geven je in ieder geval een fris gevoel en gaan de nare zweetlucht tegen.

Wat is anti-transpirant
Een anti-transpirant zorgt ervoor dat je minder zweet. Doordat je minder zweet, ontstaat er ook minder geur. Door de toevoeging van aluminiumzouten wordt er een laagje op de huid gevormd. Hierdoor worden de zweetklieren tijdelijk geblokkeerd, waardoor je minder tot niet meer zweet.

Wat is een deodorant
Een deodorant geeft je net als anti-transpirant een fris gevoel en gaat ook de nare zweetlucht tegen. Maar een deodorant blokkeert dus niet het zweten.

Natte oksels & nare zweetlucht
Heb jij last van natte oksels doordat je snel of veel zweet? Het gebruik van een anti-transpirant kan je dan sowieso helpen. Daarnaast kun je ook rekening houden met het materiaal van je kleding. Zorg voor ademende materialen, zoals katoen of viscose en vermijd synthetische stoffen als nylon en polyester.

De beste anti-transpirant en deodorant.
Er zijn verschillende soorten anti-transpirant en deodorant. Afhankelijk van jouw huid en de mate waarin je last hebt van (overmatige) transpiratie en/of een nare zweetgeur, kies je de ideale anti-transpirant of deodorant. Er bestaat dus geen beste anti-transpirant, voor eenieder kan een ander type anti-transpirant of deodorant de beste zijn.

Anti-transpirant of deodorant?
Heb je last van een gevoelige huid, dan past een ‘sensitive’ anti-transpirant het beste bij jou. Heb je last van (overmatige) transpiratie, dan is de ‘extra dry’ anti-transpirant versie jouw oplossing. Wil je geen parfum, alchol en aluminiumzouten in je anti-transpirant? Kies dan voor de premium ‘Zero’ lijn van Therme. Deze lijn anti-transpirant is vrij van alcohol, aluminium en parfum.

Liever een deodorant? Ook dan is er een formule voor jou, de ‘0%’ deodorant. Deze deodorant is vrij van aluminium en alcohol, maar biedt wél 24 uur lang bescherming en verzorging. Deze luxe 0% deodorant is verkrijgbaar in 2 favoriete Wereldkuur geuren: Hammam en Cleopatra’s Secrets. Zo kun je van eenzelfde parfum genieten over je hele lichaam.

Deel deze pagina via mail

* Deze velden zijn nodig voor de juiste verwerking van het formulier.