Zoeken

Maak je huis tot een thuis met geur én sfeer

Zen White Lotus Fragrance Sticks en Candle en Homespray Therme

Thuiskomen is ergens binnenkomen waar jij je direct op je gemak voelt, waar een goede sfeer hangt en een fijne geur. Die geur en sfeer is belangrijk en kan een huis tot een echt thuis maken. Welke geur laat jou helemaal ontspannen en tot rust komen? Lees hier hoe je geur én sfeer in je huis brengt met de nieuwe Therme Home Collection.

Een geur kan heel persoonlijk zijn. Veel geuren doen ons direct aan een bepaald moment of een plaats denken. In de geuren van Therme zijn bijzondere ingrediënten gebruikt, met de natuur als inspiratiebron. Zo kun jij in jouw eigen vertrouwde omgeving wegdromen naar jouw favorieten plek met een heerlijke natuurlijke geur.

Waarmee breng jij geur en sfeer?

Je kunt jouw huis op 3 manieren tot een thuis maken met geur én sfeer met de Therme Home producten. Met de unieke Therme Home Collection geniet je van de schoonheid van een woonaccessoire en de heerlijke parfum van jouw favoriete Therme Wereldkuur.

Warmte & sfeer, direct genieten of op jouw eigen moment?

Houd je van warmte en sfeer, kies dan voor de Fragrance Candle, een luxe geurkaars. Wil jij bij het thuiskomen direct genieten van jouw favoriete geur in huis, kies dan voor de luxe Fragrance Sticks. Deze verspreiden continue, op een natuurlijke manier een heerlijke serene geur.

Wil jij genieten van jouw favorieten geur op het moment dat jij dat nodig hebt, in de ruimte die jij wilt? Dan is de luxe Home Spray jouw geur- en sfeermaker. Wegdromen met jouw favoriete geur? Spray dan je beddengoed in met de luxe Home Spray!

Welke Wereldkuur geur past bij jou?

Zoals eerder al aangegeven is een geur heel persoonlijk. De een houdt meer van een zoete geur, de andere meer van een neutrale of juist een kruidige parfum. De Therme Home Collection is in 3 verschillende Wereldkuur geuren verkrijgbaar:

·        Zen White Lotus

·        Hammam

·        Saigon Pink Lotus

Innerlijke rust & harmonie: Zen White Lotus

De producten van Zen White Lotus hebben de serene geur van witte lotus en subtiele witte musk. Binnen de Wereldkuur Zen White Lotus staat het ontdekken van innerlijke rust en harmonie centraal. Creëer dat moment voor jezelf, in je eigen omgeving en geniet van de verfijnde geur van Zen White Lotus.

Versterk het zelfvertrouwen: Hammam

Ervaar de kruidige geur van oosterse ceder en pure olijfolie met de producten van Hammam. Cederaroma wordt al eeuwenlang gebruikt ter versterking van het zelfvertrouwen. De geur is geïnspireerd op het oosterse badhuis en haar eeuwenoude traditie. Maak jouw huis tot een inspirerende, ontspannen plek met de kruidige geur van Hammam.

Vitaliteit & puurheid: Saigon Pink Lotus

Geniet van de zoete romantische geur van de Aziatische roze lotus en zachte tonen van amber. De roze lotusbloem, die centraal staat bij de Wereldkuur Saigon Pink Lotus, staat symbool voor vitaliteit en puurheid. Maak jouw huis tot een romantisch en puur thuis met de romantische tropische geur van Saigon Pink Lotus.

De unieke Therme Home Collection

De Home Collection bestaat uit geurkaarsen, geurstokjes en een luxe interieurspray. Combineer de Home producten met de verzorgingsproducten van de Wereldkuur voor een gelijke geurbeleving voor lichaam, geest en in huis. Zo kun je de hele dag genieten en ontspannen met jouw favoriete Wereldkuur geur.

De nieuwe Therme Home Collection is vanaf nu exclusief verkrijgbaar bij Etos.

Deel deze pagina via mail

* Deze velden zijn nodig voor de juiste verwerking van het formulier.