Zoeken

Jouw badkamer, jouw zen tempel

Tover jouw badkamer om tot een ware zen tempel en laat je lichaam en geest even helemaal tot rust komen. Therme geeft jou 5 tips om van jouw badkamer een ontspannen ruimte te maken.

1.     Steek je favoriete geurkaarsen aan

Door een paar kaarsen aan te steken creëer je een warme en serene sfeer in jouw badkamer. Je prikkelt je zintuigen extra door een lekkere geurkaars aan te steken, die jouw favoriete geur door de badkamer verspreidt. 

2.     Zet rustgevende muziek op

Het luisteren van ontspannen muziek zorgt ervoor dat je hartslag daalt en je lekker tot rust kunt komen. Zet bijvoorbeeld een muziek playlist op met natuurgeluiden of andere ontspannen klanken zodat je weer even helemaal kunt opladen.

3.     Maak gebruik van een badolie

Badolie kan natuurlijk niet ontbreken wanneer je wilt genieten van een lekker warm bad. De olie verspreidt een subtiele geur door jouw badkamer en maakt je huid zijdezacht.

4.      Reinig je huid

Tijdens het ontspannen wellness ritueel in jouw badkamer, reinig je je huid met een heerlijke, zachte douche foam en bodyscrub. Tijdens het scrubben ontdoe je je huid van dode huidcellen. Reinig je huid daarna met een zachte douche foam zodat je huid daarna zacht en fris aanvoelt.

5.     Verzorg je huid

Na het ontspannen en reinigen van jouw lichaam en mind, is het tijd voor het laatste onderdeel van jouw spa at home routine. Verzorg je huid met een rijk gevulde body butter om het helemaal af te maken.

Extra tip:

De producten van de THERME Zen White Lotus Wereldkuur op basis van Zijde en Soja-extract verzorgen, verzachten en verwennen het lichaam weldadig met de serene, inspirerende en exotische geurbeleving van de witte lotus!

 

 

Deel deze pagina via mail

* Deze velden zijn nodig voor de juiste verwerking van het formulier.