Zoeken

5 tips voor een Hammam beleving bij jou thuis

Je eigen Hammam thuis

Na een lange dag of drukke week is het heerlijk om thuis eens lekker tijd te nemen voor jezelf! De badkamer is daarvoor een rustige plek om te ontspannen. Maak het gezellig, neem de tijd en vlucht even weg uit de drukte…

Het doel van de Hammam, letterlijk ‘verspreider van warmte’ is het reinigen en zuiveren van je lichaam. Warmte is een belangrijk element, beschik je over een bad? Laat het dan lekker vollopen met heet water. Hierdoor vult de badkamer zich met stoom. Kies ook voor heerlijke geurkaarsen. Met een heerlijke geur en zacht licht voelt je badkamer ontspannen aan.

Je eigen Hammam creëer je met deze 5 tips: 

1.       Creëer wat extra warmte; zet de verwarming lekker hoog, plaats een (geur)kaarsje of neem een lekkere kop (kruiden)thee.

2.       Start met een diepe reiniging. Stap onder de douche met THERME Hammam Black Soap Shower Scrub: douchegel en scrub ineen. Weg met die dode huidcellen!

3.       Verfris je huid met een verzorgende, rijk schuimende shower gel. Bijvoorbeeld de THERME Hammam Foaming Shower Gel.

4.       Verzorg je lichaam van top tot teen met een Body Butter of Dry Oil – je huid voelt zijdezacht aan.

5.       Wikkel jezelf in een warme badjas of hammamdoek en ontspan je met een goed boek of de nieuwste late-night soap op Net 5: De Spa

Hammam verzorgingsproducten

De THERME Hammam producten bevatten o.a. pure olijfolie, Oosterse kruiden en cederhout en bezorgen een ware geursensatie in de badkamer. 

Deel deze pagina via mail

* Deze velden zijn nodig voor de juiste verwerking van het formulier.