Zoeken

Dit maakt onze 100% natuurlijk Natural Beauty-lijn anders

Goed zorgen voor jezelf door het gebruik van natuurlijke, milieuvriendelijke producten. Voor veel mensen wordt het maken van bewuste keuzes steeds belangrijker. Zo ook bij Therme. Met onze nieuwe verzorgingslijn Natural Beauty brengen we verantwoord genieten naar de badkamer. Bij ons vind je vanaf nu ook 100% natuurlijke verzorgingsproducten, zonder in te leveren op een luxe wellness-gevoel. Hoe dat zit, leggen we graag even uit.

Een steentje bijdragen aan het milieu

Minder vaak vlees eten, de verwarming iets lager, of dit keer de auto toch maar laten staan. We zijn ons met z’n allen steeds meer bewust van de invloed die onze dagelijkse keuzes hebben op de natuur. Daardoor neemt ook de vraag naar natuurlijke verzorgingsproducten toe. ‘Natuurlijk’ betekent in deze context dat de ingrediënten komen van natuurlijke bronnen, zoals planten en mineralen, en dat de producten ecologisch verantwoord zijn.

Met dit alles in ons achterhoofd hebben wij onze nieuwe lijn Therme Natural Beauty ontwikkeld. Hier vind je onder andere een natuurlijke dagcrème, voedende bodylotion, verzorgende shampoo en geurige douchegel. Met onze Natural Beauty-lijn kun je verantwoord genieten van jouw douchemoment en creëer je toch een heerlijk wellness-gevoel. Wat houdt dat precies in?

Natuurlijke ingrediënten en milieuvriendelijk verpakt

Alle Natural Beauty-producten zijn ontwikkeld met natuurlijke ingrediënten en verpakt in tubes van bioplastic. Dit is de duurzamere variant van gewoon plastic en wordt gemaakt met behulp van suikerriet. Hiervoor gebruiken we puur de afvalstoffen: voor de productie van onze bioplastic tubes, wordt dus geen suikerriet gekapt. Onze dag- en nachtcrème zit daarnaast ook in een doosje van FSC-karton. Ook zijn de producten volledig vegan en 100% dierproefvrij.

Natuurlijk gecertificeerd

De volledige Natural Beauty-lijn is bovendien gecertificeerd met het NATRUE-keurmerk. NATRUE is een internationaal label voor natuurlijke huidverzorging en cosmetica. Het staat garant voor 100% natuurlijke ingrediënten, maar laat ook zien dat de volledige productieketen mens- en milieuvriendelijk is. Het keurmerk bewijst dat wat wij beweren echt waar is: als je een bewuste keuze wilt maken, zit je met Natural Beauty van Therme goed.

Verantwoord ecologisch genieten

Met onze Natural Beauties behouden we ook het weldadige gevoel waar we zo van houden. We noemen onze producten daarom ook weleens liefkozend ‘eco-chique’: ecologisch verantwoord, en toch een luxegevoel in je badkamer.

Ben jij op zoek naar een natuurlijk en ontspannen wellness-moment, zonder in te leveren op het luxegevoel?

Kies dan voor onze nieuwe 100% natuurlijke verzorgingslijn. Zo geniet je nog bewuster!

 

 

Deel deze pagina via mail

* Deze velden zijn nodig voor de juiste verwerking van het formulier.