De invloed van fragrance sticks op jouw gevoel

Fragrance Sticks Therme
Geuren hebben een grote invloed op ons gevoel en gedrag. Zo wordt wel 75% van onze emoties bepaald door wat we ruiken, in plaats van wat we zien en horen! Het is daarom belangrijk om jezelf te omgeven met een fijne geur die een positieve invloed heeft op jouw lichaam en geest. THERME geeft je vijf redenen waarom jij fragrance sticks in huis moet halen!

1. Het haalt fijne herinneringen naar boven
Je reukzintuig staat in contact met het limbisch systeem. Het limbisch systeem zit in je hersenen en is sterk betrokken bij emotie, motivatie en ons geheugen. Een geur kan je dus terug laten denken aan een fijne herinnering, wat een zeer positief gevolg heeft op onze emoties. Je kunt je daardoor een stuk fijner en gelukkiger voelen.

2. Stijlvol
De mooie, rotan stokjes in combinatie met het witte flesje ruikt niet alleen lekker, het ziet er ook nog eens stijlvol uit. Heel geschikt voor iedere kamer in je huis!

3. Lekkere geur in huis
Naast dat het er mooi uit ziet en het een positieve werking heeft op lichaam en geest, is het natuurlijk altijd fijn dat het gewoon lekker ruikt in huis. Mensen voelen zich sneller op hun gemak wanneer het lekker ruikt

4. Voor iedere kamer
Therme biedt verschillende geuren fragrance sticks. Leuk om per kamer te variëren in geur. Het is wel belangrijk om het bij één geur per kamer te houden.

5. Bloemengeur is geruststellend
Bloemengeur heeft een geruststellende werking, het stelt mensen op hun gemak. Het is een fijne geur die door het hele huis gebruikt kan worden. De natuurlijke rotan stokjes van de Therme Zen White Lotus geurstokjes absorberen het parfum en verspreiden continu de serene, inspirerende en exotische geurbeleving van de witte lotus.

Tip: Draai de geurstokjes om de 4-5 dagen voor een optimale geurbeleving (was daarna je handen met water en zeep).

 

Deel deze pagina via mail

* Deze velden zijn nodig voor de juiste verwerking van het formulier.