Cleopatra's Secrets!

Egypte is een land met een rijk historisch verleden met één van de meest fascinerende en verfijnde beschavingen die onze wereld ooit gekend heeft. De Egyptische koningin Cleopatra is één van de bekendste personen in de geschiedenis van dit land. Cleopatra wordt al eeuwenlang bewonderd om haar schoonheid, bijzondere gaven en geheimen. Cleopatra had een aantal bijzondere schoonheidsrituelen zoals slapen met een gouden masker, baden in melk en honing en scrubben met zeezout.

De producten van THERME Cleopatra's Secrets zijn geïnspireerd op de schoonheidsrituelen van Cleopatra. De producten bevatten verzorgende bestanddelen van honing, Aloë vera en arganolie, aangevuld met een gouden shimmer voor een luxe beleving en een subtiele glans. THERME Cleopatra's Secrets heeft de zoete geur van honing, bloemen en perzik gecombineerd met de frisheid van sinaasappel. Droom weg naar de luxe wellness van Cleopatra. 

Geef je lichaam twee keer per week een smeer-én scrubbeurt. Zo verwijder je de dode huidcellen en raken je poriën niet verstopt, waardoor verzorgingsproducten van je nieuwe winterskincare-routine beter worden opgenomen. Het resultaat: goed doorbloede en zachte benen. Tip: Maak er een ritueel van voor het slapengaan. Douchen, scrubben en smeren maakt rozig, dus slaap je ook nog eens als een roos. Wil je nog een éxtra tintje luxe? Gebruik dan de producten uit de nieuwe THERME Cleopatra's Secrets wereldkuur, deze bestaan uit: 

 

Deel deze pagina via mail

* Deze velden zijn nodig voor de juiste verwerking van het formulier.