Zoeken

5 redenen waarom jij body mist verkiest boven parfum

Één van de essentials voor het zomerseizoen is een body mist. Een body mist is een parfum dat je op je hele lichaam sprayt in plaats van alléén in je hals, nek of op je polsen. Je kunt het zien als een lichtere vorm van parfum. Het laat je lekker ruiken en het frist je op. Ideaal voor in de zomer! Ben jij al bekend met body mist? THERME geeft jou 5 redenen waarom jij body mist verkiest boven parfum:

1. In de zon te gebruiken! 

Door de mindere concentratie parfum die in de bodymist wordt gebruikt is de kans op huidirritaties kleiner. Daarom is body mist het ideale product om zomers lekker te ruiken. Natuurlijk niet vergeten om je in te smeren als je de zon in gaat!

2. Goedkoper! 

Body mist is goedkoper dan een parfum of eau de toilette. Lekker royaal sprayen dus! En o ja; het ideale kleinigheidje om cadeau te geven!

3. Gebruiksvriendelijk! 

Het is gemakkelijk mee te nemen, het is goedkoper en daardoor hoef je het niet te bewaren voor speciale gelegenheden. Waar je met een dure parfum vaak zuinig bent, kan je dit lekker de hele dag door blijven sprayen. Je ruikt dus altijd lekker.

4. Multi-inzetbaar!

Officieel is een “body” mist bedoeld voor je lichaam. Vaak blijft zo’n flesje alleen maar op het plankje in je badkamer staan. Een gemiste kans, want je kunt de body mist, vanwege zijn vele voordelen, ook hartstikke goed voor andere doeleinden inzetten. Het is altijd licht en verfrissend.

5. Beter voor je huid!

Een body mist bevat veel minder alcohol dan een parfum. Het bestaat uit voor een groot deel uit water, waardoor je de vloeistof gerust op je huid kunt spuiten. De kans op huidirritaties is een stuk kleiner dan bij parfum.

Voldoende redenen dus om ook een body mist aan te schaffen! De frisse geur zorgt een moment van instant happiness omdat je in een paar seconden een heerlijk zomers, fris en blij gevoel krijgt.

THERME Bodymist is beschikbaar in de meest favoriete geuren. Klik hier voor meer informatie over body mist.

Deel deze pagina via mail

* Deze velden zijn nodig voor de juiste verwerking van het formulier.