Zoeken

5 redenen om THERME cadeau te doen!

Het jaar is alweer bijna ten einde en dat betekent dat de feestdagen weer voor de deur staan. Gezellig samen zijn met familie en vrienden, lekker eten en natuurlijk cadeaus. Het kan soms lastig zijn om een geschikt cadeau uit te zoeken. Daarom geeft Therme je 5 redenen waarom je THERME cadeau moet doen.

1. Een geschenkset is altijd goed
Een geschenkset is altijd een goed cadeau om te geven. Het is een ideaal cadeau voor zowel man als vrouw, jong en oud! Het is niet alleen leuk om het aan iemand te geven, het is ook leuk om jezelf te trakteren met een geschenkset!

2. Voor ieder budget
Je kunt geschenksets in verschillende groottes en prijsklassen vinden. Wanneer je een wat lager budget hebt, is een showerfoam met douche puff super leuk om te geven. Heb je een wat hoger budget? Ga dan voor een luxe geschenkset!

3. Mooie cadeauverpakking
Geen tijd om je cadeau nog helemaal in te pakken? Een geschenkset zit al in een mooie verpakking, dus meteen klaar om weg te geven en het ziet er ook nog eens mooi uit!

4. Gun iemand een wellness moment
We kennen allemaal wel iemand die altijd voor iedereen klaar staat, het super druk heeft met werk of iemand die nooit nee kan zeggen. Iemand die eigenlijk niet echt tijd voor zichzelf gunt. Geef diegene een geschenkset, omdat iedereen een ultiem wellness moment verdient om even lekker te ontspannen.

5. Geschikt voor zowel vrouwen als mannen
De THERME Hammam geur is een geschikte geur om te geven aan zowel mannen als vrouwen. De kuur is geïnspireerd door Oosterse rituelen en geuren en daarom een heerlijke beleving voor man en vrouw!

 

Deel deze pagina via mail

* Deze velden zijn nodig voor de juiste verwerking van het formulier.