Zoeken

5 redenen om een heerlijk geurende Dry Oil Spray te gebruiken

Nu de zomer voorbij is en de koudere maanden er weer aankomen, krijgen veel mensen last van een droge huid. Soms is een body lotion niet genoeg om de huid te voeden. Daarvoor heeft Therme dry oil sprays. Een dry oil spray is, zoals de naam al zegt, een voedende olie die de huid verzacht én verzorgd en daarnaast niet plakkerig aanvoelt. THERME geeft jou 5 redenen om een heerlijk geurende dry oil spray te gebruiken:

1. Trekt snel in de huid
Een dry oil spray is licht van textuur, waardoor het snel in de huid trekt en niet vettig aanvoelt wanneer je het hebt aangebracht. Je hoeft dus niet lang te wachten met het aankleden omdat de dry oil spray snel wordt opgenomen door de huid.

2. Niet vettig
Veel body oils voelen erg vettig aan, omdat het een olie is. Bij een dry oil spray hoef je niet bang te zijn dat er een vette laag achter blijft. Je huid neemt een dry oil sneller op dan een gewone body oil. Ook ideaal te gebruiken wanneer je niet veel tijd hebt dus!

3. Heerlijke geur
Naast alle verzorgende en hydraterende eigenschappen van de dry oil sprays, ruiken ze natuurlijk ook overheerlijk. Prikkel je zintuigen en geniet van de heerlijk geurende Dry Oil Sprays van THERME.

4. Makkelijk en snel
Op het flacon van THERME Dry Oil Spray zit een super handige verstuiver. Hierdoor kun je het zo op je huid sprayen, een beetje uitsmeren en ben je binnen no-time good to go! Omdat het een kleine flacon is, is het ook makkelijk om mee te nemen in je handtas. Zo kun je gedurende de dag nog lekker bijspuiten.

5. Voedend en verzorgend
In de Dry Oil Spray van de hammam lijn is pure en natuurlijke olijfolie verwerkt. Dit zorgt ervoor dat de huid een enorme boost krijgt! Voor de aankomende maanden een zeer fijn product om te gebruiken, omdat de huid in de koudere maanden wel wat extra verzorging kan gebruiken.

 

Deel deze pagina via mail

* Deze velden zijn nodig voor de juiste verwerking van het formulier.