Het verhaal achter Therme

Professioneel kuren in uw eigen badkamer

Wellness is een nieuwe lifestyle! Nooit tevoren waren verzorgingsrituelen en spa-kuren zo immens populair. Therme combineert de rijke inspiratie van de natuur met de nieuwste wetenschappelijke inzichten op het gebied van huidverzorging. Dit leidt tot hoogwaardige producten, waarmee iedere vrouw zichzelf optimaal kan verzorgen en verwennen.

De producten van Therme ruiken heerlijk, voelen zijdezacht, verzorgen de huid intensief en zijn een genot voor alle zintuigen.


Therme staat voor een moment van ontspanning. Je hebt een drukke dag gehad en ’s avonds verlang je naar een momentje rust. Met Therme creëer je in een handomdraai een gevoel van rust en ontspanning in je eigen badkamer.  

Therme heeft 14 Wereldkuren met allemaal een eigen assortiment producten. De Wereldkuren nemen je mee op reis en laten je intens genieten van traditionele beautyculturen uit verschillende landen, in de vorm van zinnenprikkelende en professionele kuurproducten. 
De USP-s van Therme gevisualiseerd

Wellness 1-2-3

We adviseren om de producten uit de Therme Wereldkuren volgens het stappenplan te gebruiken om de huid optimaal te kunnen verzorgen.
Stap 1: Scrubben → Verwijderen van dode huidcellen en oneffenheden.
Stap 2: Douchen of baden → Reinigen en verfrissen van de huid
Stap 3: Verzorgen → Hydrateren en verzorgen van de huid

Het 1-2-3 stappenplan van Therme met de Thalasso wereldkuur
De producten van Therme zijn te verdelen in vier categorieën:
  • Anti-Transpirant
  • Face Care
  • Wereldkuren
  • Home Fragrance
De producten zijn hygiënisch verpakt  in tubes of flacons met pompen of afsluitbare doppen. Zo blijven de actieve werkstoffen bewaard zonder dat er conservering nodig is. Vanzelfsprekend zijn de verpakkingen recyclebaar.  

loadingLoading...
To Top