Geplaatst op 13 september 2016

De wondere wereld van Marrakesh

Wie droomt er niet van?  De wonderbaarlijke wereld van Marrakesh  van het sprookje ‘1001 nacht’. De stad waarin je wordt overspoeld met aangename geuren en kleuren. Waar je helemaal op gaat in de verhalen van mysterieuze voorlezers. ‘s Avonds mag je vrijblijvend aanschuiven voor een traditionele maaltijd. En de wondere wereld Arganolie centraal staat in de beautywereld en in de verzorging van de huid.

Marokkaans goud

Denk je aan Marrakesh, dan denk je aan badhuizen, traditionele wellnessrituelen en raadselachtige beautygeheimen. Wist je dat Marokko het geboorteland is van de Arganolie? Dit is een goudkleurige olie met een heilzame werking voor de huid. Arganolie is in Marokko een traditioneel middeltje tegen acné, eczeem, irritaties en brandwonden. Daarnaast wordt het gebruikt tegen huidveroudering, (extreem) droge huid én als verzorgingsproduct voor de haren. De olie is ontdekt door de Berbervrouwen die rondom de Arganboomgaarden wonen. Zij zijn dan ook trouwe gebruikers van de olie die de huid verzorgt, beschermt en kalmeert. Naast de gouden Arganolie wordt er in Marrakesh veel gebruik gemaakt van Amandelolie. In de oudheid werd Amandelolie op de huid aangebracht om een droge huid te voorkomen. Tijdens het gebruik werd er ontdekt dat Amandelolie ook nog eens verzachtend en jeukstillend werkt.

Gouden huidverzorging voor de droge huid

De kennis en ervaring van de Marokkaanse Berbervrouwen zijn vertaald in de zeer verzorgende en reinigende douche- en huidverzorgingsproducten van de wereldkuur Therme Marrakesh. Alle producten uit de Therme Marrakesh lijn bevatten de gouden Arganolie en de verzachtende Amandelolie. Zo verzorg je je huid optimaal. Je huid zal na gebruik zijdezacht aanvoelen. Heb je last van een (extreem) droge huid, maar wil je de huid niet te vet verzorgen? Gebruik dan de Marrakesh Dry Oil Spray. De unieke droge formule maakt dat deze droge olie weldadig en verzachtend is voor een droge huid, maar tegelijkertijd kleding niet vet maakt. De Therme Marrakesh Dry Oil Spray is gemakkelijk te verdelen op de huid en parfumeert de huid subtiel.

Voorkom een droge huid door te scrubben

Als je erg last hebt van een droge huid, kan je huid veel baat hebben bij een zachte scrubbehandeling. Gebruik hiervoor de Therme Marrakesh Shower Scrub. De zachte scrubformule met Arganolie en Amandelolie reinigen, verzachten en verzorgen de huid, voor een ultiem zachte en gehydrateerde huid. Je zult merken dat twee keer per week scrubben een einde maakt aan je droge huid.
Schrijf uzelf in...
Ontvang de laatste trends, updates
en aanbiedingen!
loadingLoading...
To Top