Therme Blog
 • 27 oktober 2016

  Balans voor lichaam en geest

  Druk is de norm van de huidige maatschappij. Niet alleen druk met werk en opdrachten, maar ook druk met je gezin en het sociale leven. Piekeren en stressen over dingen die je nog moet doen en of je planning wel goed loopt. Zo druk dat je nauwelijks aan jezelf toekomt. Ben jij tevreden over jouw balans tussen activiteit en ontspanning? Therme geeft je graag wat tips voor een moment van rust met een positieve invloed op lichaam en geest. Zeg nu zelf, van stress word je toch niet blij?
  Lees verder

 • 13 september 2016

  De wondere wereld van Marrakesh

  Wie droomt er niet van?  De wonderbaarlijke wereld van Marrakesh  van het sprookje ‘1001 nacht’. De stad waarin je wordt overspoeld met aangename geuren en kleuren. Waar je helemaal op gaat in de verhalen van mysterieuze voorlezers. ‘s Avonds mag je vrijblijvend aanschuiven voor een traditionele maaltijd. En de wondere wereld Arganolie centraal staat in de beautywereld en in de verzorging van de huid.
  Lees verder

 • 11 augustus 2016

  Een lekkere geur voor een goed humeur

  Etherische oliën mogen dan wel onzichtbaar zijn, toch kunnen ze een grotere invloed hebben op je humeur dan je denkt. De reuk is één van onze sterkste zintuigen. Geuren beïnvloeden je gedrag, je stemming en zelfs je emoties. Geuren stijgen via de neus naar je hoofd en activeren daar het onderste deel van je hersenen.
  Lees verder

loadingLoading...
To Top